A Fitogas cuidem la Qualitat dels nostres productes durant tot el procés.

En primer lloc, treballem sempre amb proveïdors de primer nivell, que gestionen els seus productes en molls de càrrega amb alt nivell d'exigència i control, que analitzen els carburants a l'entrada per verificar-ne la Qualitat.

Seleccionem els millors productes disponibles al mercat pel que fa a puresa i additivació. Creiem que és la millor manera que els nostres clients notin la diferència, evitant problemes mecànics dels motors que s'alimenten dels nostres carburants, i millorant-ne el rendiment.

Un cop el producte arriba a les nostres instal·lacions, amb l'experiència del nostre personal, es verifica l'estat d'arribada del producte. Cada tanc del camió cisterna es purga per descartar la presència d'aigua o impureses. Un cop verificat que les condicions d'entrega són les òptimes, es descarrega el producte als nostres tancs.

A la nostra Estació de Servei, tot i l'aparença exterior vintage, les instal·lacions petrolíferes estan a l'avantguarda de la tecnologia del sector. Disposem de sondes de nivell a cada tanc, que permeten fer proves de fuites per evitar qualsevol perjudici al medi ambient. Aquests equips també detectarien el més mínim indici de presència d'aigua al tanc, activant una alarma per deixar de subministrar carburant. L'aigua al circuit de combustible d'un vehicle pot causar danys al motor.

Els nostres treballadors tenen l'experiència d'anys en el sector, pel que podran aconsellar-vos el millor producte pel vostre vehicle i per les vostres necessitats.

Durant la càrrega del dipòsit del vehicle, el sistema de microfiltració pel que passa la benzina o el gasoil garanteixen la puresa del subministrament.

És per tot això que tenim plena confiança en la Qualitat dels productes que subministrem als nostres clients.